GI-kex

Dom är suuupergoda ! Och nyttigasom såväl snacks och Mellis.

1/2 dl pumpafrön
1/2 solrosfrön
1dl vita sesamfrön
1/2 linfrön
2 dl maizena vit redning
1/2 tsk salt

Blanda ihop allt i en skål.
Tillsätt 2 dl kokande vatten, rör om.
Tillsätt 1/2 dl olja (majs el solros), rör om.
Låt stå i ca 5 min.
Strö över några nypor flingsalt.
Lägg bakplåtspapper i en plåt och smeta ut geggan till ett tunt lager.
Grädda i 1 timme i mitten av ugnen på ca 150 grader.

Ät och njut, lycka till.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RockinWorkout

Mitt namn är Märta och jag jobbar som Instruktör på Step In i piteå, och är ett allmänt tränings och hälsofreak. Syftet med denna blogg är att skapa lite inspiration för dom som vill och även komma med lite tips och trix. Lämna gärna en kommentar om ni har synpunkter eller frågor så ska jag besvara dom så gott jag kan. Hare gött.

RSS 2.0