GI Skaldjursquinoa
Hittade detta receptet idag å MÅSTE måste måste testa ! Ser galet smarrit ut !
2 port
1 dl quinoa
1 stjälk blekselleri
75 g små broccolibuketter
1 msk vit balsamvinäger
1 msk musselspad
1 msk olivolja
salt och peppar
75 g tärnad mango
¼ fint tärnad röd paprika
2 dl skalade räkor, 130 g
1 liten burk musslor i vatten, 200 g (mjaa.. byter nog ut detta mot kräftstjärtar..)
½ dl finhackad dill och gräslök
Gör såhär:
Koka quinoan och låt selleri och broccoli ånga med de sista 7–8 min.
Häll över i en vid skål och låt svalna någon min. Vispa ihop vinäger, musselspad, olja, salt och peppar.
Blanda ner dressingen, mango, paprika, räkor, musslor och kryddgrönt i quinoan.
2 port
1 dl quinoa
1 stjälk blekselleri
75 g små broccolibuketter
1 msk vit balsamvinäger
1 msk musselspad
1 msk olivolja
salt och peppar
75 g tärnad mango
¼ fint tärnad röd paprika
2 dl skalade räkor, 130 g
1 liten burk musslor i vatten, 200 g (mjaa.. byter nog ut detta mot kräftstjärtar..)
½ dl finhackad dill och gräslök
Gör såhär:
Koka quinoan och låt selleri och broccoli ånga med de sista 7–8 min.
Häll över i en vid skål och låt svalna någon min. Vispa ihop vinäger, musselspad, olja, salt och peppar.
Blanda ner dressingen, mango, paprika, räkor, musslor och kryddgrönt i quinoan.

Kommentarer
Trackback